Изпълнителният директор на “Мини Марица - изток ЕАД инж. Илза Чинкова публикува

...
Изпълнителният директор на “Мини Марица - изток ЕАД инж. Илза Чинкова публикува
Коментари Харесай

Служител на “Мини Марица - изток”: Аз пък защитавам пича! Всяка лигла трябва да си знае гьола

Изпълнителният директор на “Мини Марица - изток ” ЕАД инж. Илза Чинкова разгласява персоналната си позицията, в която осъжда мнението на служителя в сдружението - Виктор Костов, който по-рано през днешния ден отбрани насилника от Стара Загора - Георги Господинов.

“Викторе, обръщам се към теб като майка и жена, като ти декларирам, че се срамя и съдя твоята грозна позиция. Ти си позор за хилядите почтенни служащи и чиновници в “Мини Марица - изток ” ЕАД. Не желая никой от работещите в мината да бъде отъждествяван с твоята позиция. И още веднъж, като майка и жена ще ти кажа, че и един единствен тегел, изработен онлайн създание, породен от ръката на някакво човешко неразбирателство, наречено от теб " мощен пол " е прекомерно доста и неприемливо за времето и обществото, в което живеем ", написа инж. Илза Чинкова.

Виктор Костов написа в собствен пост по рано през днешния ден: " Аз пък пазя пича! Всяка лигла би трябвало да си знае гьола и като шава напред-назад ще яде мамуля! Евала брат показвай кой е мощният пол. А всички, които имат нещо срещу Гошката - да ми пишат на персонално - ке ви убием от пердах бате. 400 шева ще ви се сторят малко. Мърши ".

Ръководството на " Мини Марица-изток "  ЕАД изрично се разграничава и остро осъжда позицията на Виктор Костов по отношение на случая с потърпевшото момиче. Със заповед на шефа на Рудник " Трояново-север "  Виктор Костов е отхвърлен от работа до изясняване на всички условия.

" Човешкият живот и здравето са неприкосновени и всяко посягане върху тях е неприемливо! ", написа в позицията на управлението.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР